Unia Kostka

Unia Kostka ballepresser laver små baller også kendt som Morten Korch baller. Selvom der i dag er store firkantede ballepressere og rundballepressere, er der stadig brug for at kunne lave mindre baller som kan bruges til forskellige formål. Ballerne er perfekte til mindre landbrug, da ballerne er nemme at håndtere manuelt. Heste folk bruger også gerne disse baller da der er behov for høj foderkvalitet.

Pick-upens hjul følger de uregelmæssigheder som der skulle være på marken, og er med til at beskytte pick-up tænderne. Men det er også med til er at sikre en ren og effektiv opsamling af halm eller hø. Pick-upen er udstyret med et særligt rivehjul, som er med til at øge pick-upen arbejdsbredde helt op til 1.85 meter. Den brede pick-up sikre at presseren kan kører i brede skår, selv efter en stor mejetærsker.

Unia Kostka ballepresser er udstyret med Rasspe bindeapparat, som er selve hjertet i maskinen. Bindeapparatets drivhjul og knytter er lavet af stærke materialer, som er med til at sikre en god holdbarhed og gør maskinen driftssikker. Bindeapparatet binder knude efter knude hver gang, presseren er produceret på Deutz-Fahr licens.

Presseren kan lave baller fra 0.3-1.3 meter, det er nemt og hurtigt at justere længden på ballerne. Der er også mulighed for at indstille ballen massefylde. For at indstille massefylden skal der drejes på to håndtag, der strammer eller løser to fjeder som er monteret på ballekammerets topskinne.

Mulighed for opgradering af udstyr

  • PTO-aksel (6x6, 620 Nm) standart udstyr.
  • Hydraulisk styret trækstang ekstraudstyr.
    Gør det muligt at kunne skifte hurtigt mellem transport- eller arbejdsposition.
  • Hydraulisk styret pick-up ekstra udstyr
    Giver dig mulighed for at kunne styre pick-upen fra traktorens kabine.
  • Aflæsningsrampe ekstra udstyr
    Med aflæsningsrampen kan ballerne blive læsset i en opsamlingsvogn, på denne måde spares der tid da man ikke skal rundt på marken og samle ballerne.
Unia ETA - Universal luftsåmaskine

Tekniske specifikationer:

Model:Kostka
Pick-up bredde m:1.85
Balle længde m:0.3-1.3
Komprimeringskammer længde m:0.46
komprimeringskammer højde m:0.36
Effektbehov på PTO hk:30
Længde m:4.22
Bredde m:2.43
Højde m:1.63
Vægt kg:1.300