Agrokalina Antoks XL

Agrokalina Antoks XL stjernerenser er en bugseret stjernerenser som har stor kapacitet, redskabet har en arbejdshastighed på 20 km/t.

Stjernerenseren løsner jorden effektivt og laver en luftning af jorden, redskabet løsner også ukrudt og ukrudtsskud helt uden at lave skader på markens afgrøder. Det er muligt at bruge redskabet i de fleste afgrøder (hvede, raps, majs osv.).

Med denne stjernerenser kan man både køre på kryds og på tværs af så retningen, række afstanden på stjernehjulene er justerbar fra 100 mm. Armene hvor stjernehjulene er monteret på, er udstyret med fjedrer som sikre at hjulene følger jordens overflade.

Agrokalina Antoks XL stjernerenser kan fås i tre størrelser, 12, 14 og 18 meter. Redskabets arbejdsdybde kan indstilles fra 30-50 mm.

Stjernehjulene har 15 tænder som er ærteformet, tænderne er vinklet 45 grader som er med til at give en bedre rensning. Ved at tænderne er vinklet er det med til at skabe små "eksplosions" effekter. Hver tand på stjernehjulet er fastgjort med to bolte, som gør det nemt og hurtigt at udskifte nedslidte eller defekte tænder på stjernehjul.

Fordelen ved at vælge denne bugserede stjernerenser på f.eks. 14 meter, er at man kan afmotere vingerne på stjernerenseren. Når vingerne er afmonteret, har man to stjernerenser på 6 meter. Hver vinge er udstyret med beslag så de kan monteres bag på en traktors liftarme.

Argokalina Antoks

Tekniske specifikationer:

Model:Antoks 12
Arbejdsbredde m:12
Transportbredde m:3
Arbejdshastighed km/t:12-20
Antal tænder pr. hjul stk.:15
Antal stjernehjul stk.:100
Vægt kg:2.700
Effektbehov hk:150

Vil du vide mere om Agrokalina Antoks XL?

Morten Lübeck

Sælger

27 74 22 41

ml@jenslubeck.dk

thumbnail of Agrokalina Stjernerenser

Produktinfo

Chris Holt Petersen

Sælger

27 74 22 42

chp@jenslubeck.dk