Brugerudtalelser

UNIA Vario 5 m/springbolt stensikring

Preben Bagge, Ramme ved Lemvig

Jeg købte i 2008 en UNIA 5 furet Vario plov til afløsning for min gamle Kverneland. Vi har økologisk mælkeproduktion og pløjer årligt ca. 90 ha. Vores 110 Hk Same Iron håndterer ploven fint med 700 kg vægt i fronten.

Jeg er især glad for plovens opbygning, så vægten er tæt på traktoren samt at den er rigtig nem at indstille og bruge i øvrigt. Jeg har ikke haft nogen problemer med ploven ud over at landhjulet en enkelt gang kan dreje den forkerte vej rundt.

Jeg vil købe UNIA igen og kan anbefale ploven som en solid plov der kan holde til at blive brugt.

UNIA Vario 4 m/bladfjeder stensikring og integreret pakker

Per Rasmussen, Floes ved Randers

Jeg købte i 2009 en UNIA 4 furet Vario plov med integreret jordpakker. Vi har mælkeproduktion og pløjer årligt ca. 100 ha. Vores 130 Hk Lamborghini R6 med frontlæsser håndterer ploven rigtig fint.

Jeg er især glad for at ploven altid kan gå i jorden på svigerfars kraftige lerjord hvor den laver et rigtig fint arbejde og at der er aldrig er problemer med at bladfjederen ikke kan holde furen i jorden.

Vi bruger dog ikke pakkeren på lerjorden da den dels arbejder for lidt og fordi at boltene som holder pakkeren kan knække. Til gengæld er vi glade for pakkeren på vores almindelige markjord hvor den laver et rigtig fint arbejde.

På de nyere plove har jeg bemærket at befæstningen af pakkeren er ændret så problemet med boltene må være løst.

Jeg vil købe UNIA igen og kan varmt anbefale ploven.