Nyhed til foråret 2020 fra Agronic

Agronic WR 600 Rive

Hos Jens Lübeck Agro er vi spændte over at kunne præsentere endnu en nyhed til foråret 2020 fra Finske Agronic.

Agronic WR 600 rive kan monteres på en traktor på tre forskellige måde, det kræver kun man har det rigtige monteringsbeslag. Riven kan bl.a. monteres på en frontlæsser traktor, på tre punkts lift foran og bag på en traktor.

Ved montering af riven foran på en traktor, kan du f.eks. have en presser med bagpå traktoren. Denne løsning gør man kan klare det hele i en arbejdsgang og kræver kun en mand om arbejdsopgaven.

Redskabet drives kun af traktorens hydraulik-system, som kun kræver 1x2 dobbeltvirkende udtag, 1x enkeltvirkende udtag og med en fri retur.

WR-serien er designet til afgrøder der ligger i skår, men riven fungere også godt til afgrøder der er blevet spredt ud.

Riven er udstyret med polyamidtænder som er meget holdbare og som har en lav pris for nye tænder. Disse tænder laver en god opsamling af afgrøden selv under vanskelige forhold. Tænderne kan klare lidt af hvert f.eks. hvis de støder på en udfordringer i forhold til terræn eller andre forhindringer.

Udskiftning af tænderne gøres hurtigt og let, da hver tand kun er fastgjort til rotoren med en split.

Tekniske specifikationer forAgronic WR 600
Arbejdsbredde meter:6.1
Transportbredde meter:2.8
Egen vægt kg:860
Antal rotor: 2 stk.
Antal tænder pr. rotor:2 x 36
Dækstørrelse:16x6.50-8 7 stk.

Nyhed til foråret 2020 fra Zocon

Zocon Greenkeeper strigle

Hos Jens Lübeck Agro er vi spændte over at kunne præsentere en nyhed til foråret 2020 fra hollandske Zocon. Maskinen vises frem på Agro Nord i messecenter vesthimmerland onsdag den 4. marts 2020.

Zocon Greenkeeper er en liftophængt strigle med fuldt galvaniseret ramme og forstærkede hjørner som gør redskabet meget robust og stabil. Redskabet er udstyret med 3 rækker tænder på 10 mm. Arbejdsdybden på tænderne kan nemt indstilles og kan gøres trinvist i 12 trin.

Tekniske specifikationer forZocon Greenkeeper strigle
Arbejdsbredde meter:6
Transportbredde cm:231
egen vægt kg:635
Antal tænder:60 stk.

Zocon Pro såkasse

Zocon Pro er en pneumatisk såkasse som er velegnet til at så fine og grove frø. Såkassen er udstyret med dobbelt elektriske blæser, som har en stor luftfortrængningskapacitet. Udmaderen på denne maskine er 350x50 mm og er spiralformet, hvilket sikrer nøjagtig og stor kapacitet. Det er nemt og hurtigt at lave en præcis kalibreringstest med Zocon Pro. Zocon Pro kan let flyttes fra et redskab til et andet, da Zocon har et smart hurtig skift system.

Zocon Pro såkassePro 150Pro 300Pro 450
Tank kapacitet liter:150300450
Længde mm:100010001000
Bredde mm:700700700
Højde mm:7409901240

Lovpligtigt syn af din sprøjte

Nu er det Tid til at få din sprøjte efterset og synet igen.

Det er nu 5 år siden, at de første sprøjter blev synet og godkendt, derfor skal sprøjter der fik lavet et lovpligtigt syn i år 2014 og i 2015 synes igen nu og næste år.

Vores sprøjteekspert Morten Guldbæk har over 20 års erfaring i sprøjteteknik og er derfor et kendt ansigt i branchen. Morten er certificeret til at udføre de lovpligtige sprøjtesyn og er specialist i Scan-Sprayer, men servicerer og syner alle fabrikater og kommer over hele landet.

Ved et eftersyn gennemgås hele sprøjten, lige fra kraftoverføring til bagerste dyse, så den efterfølgende er klar til at klare næste sprøjtesæson i topform og uden tidsrøvende og irriterende nedbrud.

Vi afslutter med at frostsikre din sprøjte uden beregning, hvis synet udføres inden 26-12-2019.

Ring til Morten allerede i dag og få en aftale på plads på 2774 2248 eller mg@jenslubeck.dk

Lovpligtigt syn af din sprøjte

Jens Lübeck Agro har ansat sprøjteeksperten Morten Guldbæk

Jens Lübeck Agro har ansat sprøjteeksperten Morten Guldbæk pr. 1. April. Morten har over 20 års erfaring i sprøjteteknik og er derfor et kendt ansigt i branchen. Morten er certificeret til at udføre de lovpligtige sprøjtesyn og er specialist i Scan-Sprayer, men servicere alle fabrikater og kommer over hele landet.

”Servicevognen er allerede pakket og jeg glæder mig til at komme ud og lave service hos de mange trofaste kunder, som jeg er kommet hos gennem årene”, udtaler Morten. ”Det er jo sprøjter jeg brænder for”.

Vi er utroligt glade for at få Morten ombord, og han vil sammen med broderen Klaus indgå i vores serviceteam udtaler Jens Peter Lübeck. Med ansættelsen af en sprøjtespecialist er vi også godt rustet til at øge salget af sprøjterne fra UNIA.

UNIA er mest kendt for deres maskiner til jordbearbejdning, men UNIA er meget mere end det og fremstiller også sprøjter som er den mest solgte på hjemmemarkedet. Det drejer sig først og fremmest om trailersprøjter op til 6000 l og 36 m bombredder. Sprøjterne er fremstillet af de bedste komponenter som f.eks Müller elektronik og leveres fra fabrikken med EU testcertifikat. De første UNIA sprøjter kører nu på 4. år i Danmark med tilfredse kunder.

Jens Lübeck Agro har importen af UNIA markredskaber, ROC pick-up river, CELLI og SIP græsmaskiner, samt forhandling af GASPARDO såteknik. Forretningen bygger på mere end 80 års erfaring med maskinhandel og ejes og ledes af 4. generation, Jens Peter Lübeck.

Sprøjtespecialist Morten Guldbæk

Sprøjtespecialist Morten Guldbæk

Bugseret kartoffellægger fra Unia

Den første unia kartoffellægger er solgt i DK

Kora 4HP 4 rækker, bugseret kartoffellægger

Kora 4HP 4 rækker, bugseret kartoffellægger

Vi ser frem til at se maskinen arbejde i den danske muld

Maskinen er enkelt og robust opbygget, ligesom resten af Unia’s store maskinprogram.

 

Agromek 2018

Vi står klar på Agromek

Placeret midt i Boxen standnr.: x1140

 

Hvor vi vil præsentere et udvalg af maskiner fra vore store og gode leverandører

Kom og mød os, vi har kaffe på kanden og lidt stærkere varer på køl.

Vi vil være talstærkt repræsenteret på standen, så der vil altid være en klar til at snakke med dig/jer

Agromek afholdes i uge 48 fra Tirsdag til Fredag

Unia Ares XL-drive – landmandens universal maskine

Prøv den selv og bliv overbevist - ring allerede nu 7070 7639

Arbejdsområder:

Hydr. planerplanke jævner effektivt diverse ujævnheder i pløjemarken

2 rækker Ø 560mm store tallerkner 2x24 bearbejder jorden rigtig godt og grundigt (fuld gennemskæring ved bare 6cm dybde)

Efterharven arbejder i det øvre område med at fordele græs og ukrudt + stive knolde jævnt i hele arbejdsbredden

Dækpakkeren (drive-pakker) jævner marken af og efterlader et super godt såbed, marken efterlades med små (krusninger) i toppen, som medvirker til mindre sandfygning mm.

  • Landmand Per Rytter har kørt demo test, han udtaler følgende: Stor ros fra maskinstationen , der såede efter tallerkenharven. Det var et meget jævnt og fast såbed. Vi har brugt maskinen til mange forskellige opgaver f.eks. Jævning af kørespor i majs stubbe, opharvning af gamle græsmarker, såbeds klargøring mm.

 

Maskinen kan bruges både til stubbearbejdning og som såbedsharve, derved har landmanden meget stor udnytning af maskinen.

Maskinen kan fås med et bredt udvalg af valser, og kan også leveres som lift ophængt maskine

kun fantasien sætter grænser

Lille video fra Græsland 2018

Update fra græsland 2018

Her er lige en video fra klargøring dagen før, hvor vi brugte tid på indstilling af maskiner mm.

Danmarks præmiere fra Slovenske SIP på Græsland 2018 - kom og se den store 14,5m bugserede skårlægger Derudover kommer vi også med en Star 12,5m 4 rotor-storrive fra SIP og en 15m SIP spider spreder
Vi takker endnu engang Skamstrup maskinstation for hjælpen