Agrokalina Antoks stjernerenser

Demo med Stjernerenser

Nu er foråret for alvor kommet og vi har stjernerenserne fra Agrokalina på demo. Vi viste redskabet frem på Agronord i marts måned og nu er det endelig muligt at prøve redskabet af i marken. Vi kører demo her i foråret 2020 med både 6 og 8 meter, der er mulighed for at få redskabet på demo i hele landet.

Vi kan levere stjernerensere på 6, 8 og 9 meter som er liftophængte eller 12, 14 og 18 meter som er bugserede. Ring endelig for mere information.

Stjernerenseren Antoks har en stor kapacitet, grundet den høje fart der kan køres med.

Antoks laver en luftning af jorden og løsner jorden effektivt, derudover løsner stjernerenseren ukrudt og ukrudtsskud helt uden at lave skader på markens afgrøder. Det er muligt at bruge redskabet i de fleste afgrøder (hvede, raps, majs osv.).

Med stjernerenseren kan du både køre på kryds og tværs af så retningen.  Rækkeafstanden på stjernehjulene er justerbar fra 100 mm. Armene som stjernehjulene er monteret på, er udstyret med fjedre som sikre at hjulene følger jordens overflade.

Stjernehjulene er udstyret med 15 tænder som er ærteformet, tænderne er vinklet 45 grader som er med til at give en god rensning og som skaber små "eksplosions" effekter. Hver tand på stjernehjulet er fastgjort med to bolte, som gør det hurtigt og nemt at udskifte defekte eller nedslidte tænder på stjernehjulet.

Jens Lubeck Agro deltager på Agro Nord

Onsdag den 4. marts 2020 deltager Jens Lubeck Agro på Agro Nord messecenter Vesthimmerland.

Du kan finde os ved stand nr. 200, her vil du kunne se og høre meget mere om nogen af de nyeste maskiner vi har med på udstillingen. Vi er også klar på en snak om vores andre maskiner, så kom enlig forbi vores stand.

Følgende maskiner vil vi have med på messen:

(klik på billederne for mere information)

Carré Prairial

Carré Prairial

Zocon Greenkeeper

Zocon Greenkeeper med Zocon Pro frø-såkasse

Agrokalina Antoks

Agrokalina Antoks
Carré Prairial

Demo nyhed

Jens Lubeck Argo kører i foråret 2020 demo med ny maskine fra Franske Carré.

Maskinen som der vil blive kørt demo med, hedder Prairial er en græsmarks lufter.

Prairial udføre flere forskellige arbejdsopgaver i en omgang. Se video her.

Maskinen er udstyret med knive som skære i jorden, for at forbedre luftudvekslingen i jorden. Knivene kan justeres hydraulisk og kan drejes hvis det er nødvendigt.

Herefter er der en planér planke der fordeler jord for at sikre en jævn græsmark, planér planken fordeler også planterester som er med til at give en naturlig gødning.

Efterharve løsner mos og græs rester og er med til at stresse ukrudtet. Knivene og planér planken gør det muligt at man kan efterså græsmarken i samme omgang.

Maskinen kan fås fra 3 til 6 meter, og har en effektiv arbejdshastighed på 15 km/t.

Nyhed fra Franske Carré

Nye maskiner er på vej

Efter en god tur til Frankrig og se på importmuligheder, er vi spændte på at kunne vise to maskiner frem som vi snart vil få hjem. Skulle du have interesse i at se eller høre mere om maskinerne er du velkommen til at kontakte os.

Franske Carré har gennem årenes løb investeret i at gøre landbrugsmaskiner mere moderne, fleksible og af bedre kvalitet. De opbygger og tilpasser deres maskiner efter kundens ønske og behov, deres motto lyder:

Vi vil ikke have kunden skal tilpasse sig til maskinen, vi vil have at maskinen skal tilpasse sig til kunden.

Stjernerenser

Stjernerenser fra Carré har stor kapacitet, giver mulighed for en arbejdshastighed på 15 km/t.

Fordel ved at bruge en stjernerenser frem for en strigle er at, striglen kan lægge afgrøderne ned hvilket den kan tage skade af. Stjernerenseren lægger ikke afgrøden ned, men stikker i afgrøden uden større tab. Udregninger og test af maskinen viser at udbyttetabet kun ligger mellem 1 og 2 procent.

En anden fordel er at man ikke behøver at så i rækker mere, men nu kan man bredså og derefter køre med stjernerenseren. Der er også mulighed for at kører mod så-retningen eller på kryds og tværs af marken.

Redskabet kan bruges i de fleste afgrøder (hvede, raps, majs, rødbeder osv.) Stjernerenseren kan fås fra 3 til 9 meter.

Det er muligt at få monteret frøkasse på maskinen, så der er mulighed for at så efterafgrøder.

Mekanisk radrenser med kamera

Radrenser med kamera fra Carré er til række afgrøder, som har en arbejdshastighed mellem 8 og 10 km/t. Maskinen kan tage fra 6 til 26 rækker alt efter hvad rækkeafstanden er indstillet til.

Renseren har sektions afblænding, i tilfælde af at man ønsker at afblænde en række.

Fordel ved radrensning kan være at det giver en forbedring af jordoverfladen og vandindtrængning. Ud over at maskinen fjerner ukrudt er den også med til at reducere forekomsten af skadedyr.

Der er mulighed for motering af tank til flydende gødning eller en tank til handelsgødning. Frøkasse kan også monteres på radrenseren.

Nyhed til foråret 2020 fra Agronic

Agronic WR 600 Rive

Hos Jens Lübeck Agro er vi spændte over at kunne præsentere endnu en nyhed til foråret 2020 fra Finske Agronic.

Agronic WR 600 rive kan monteres på en traktor på tre forskellige måde, det kræver kun man har det rigtige monteringsbeslag. Riven kan bl.a. monteres på en frontlæsser traktor, på tre punkts lift foran og bag på en traktor.

Ved montering af riven foran på en traktor, kan du f.eks. have en presser med bagpå traktoren. Denne løsning gør man kan klare det hele i en arbejdsgang og kræver kun en mand om arbejdsopgaven.

Redskabet drives kun af traktorens hydraulik-system, som kun kræver 1x2 dobbeltvirkende udtag, 1x enkeltvirkende udtag og med en fri retur.

WR-serien er designet til afgrøder der ligger i skår, men riven fungere også godt til afgrøder der er blevet spredt ud.

Riven er udstyret med polyamidtænder som er meget holdbare og som har en lav pris for nye tænder. Disse tænder laver en god opsamling af afgrøden selv under vanskelige forhold. Tænderne kan klare lidt af hvert f.eks. hvis de støder på en udfordringer i forhold til terræn eller andre forhindringer.

Udskiftning af tænderne gøres hurtigt og let, da hver tand kun er fastgjort til rotoren med en split.

Tekniske specifikationer forAgronic WR 600
Arbejdsbredde meter:6.1
Transportbredde meter:2.8
Egen vægt kg:860
Antal rotor: 2 stk.
Antal tænder pr. rotor:2 x 36
Dækstørrelse:16x6.50-8 7 stk.

Nyhed til foråret 2020 fra Zocon

Zocon Greenkeeper strigle

Hos Jens Lübeck Agro er vi spændte over at kunne præsentere en nyhed til foråret 2020 fra hollandske Zocon. Maskinen vises frem på Agro Nord i messecenter vesthimmerland onsdag den 4. marts 2020.

Zocon Greenkeeper er en liftophængt strigle med fuldt galvaniseret ramme og forstærkede hjørner som gør redskabet meget robust og stabil. Redskabet er udstyret med 3 rækker tænder på 10 mm. Arbejdsdybden på tænderne kan nemt indstilles og kan gøres trinvist i 12 trin.

Tekniske specifikationer forZocon Greenkeeper strigle
Arbejdsbredde meter:6
Transportbredde cm:231
egen vægt kg:635
Antal tænder:60 stk.

Zocon Pro såkasse

Zocon Pro er en pneumatisk såkasse som er velegnet til at så fine og grove frø. Såkassen er udstyret med dobbelt elektriske blæser, som har en stor luftfortrængningskapacitet. Udmaderen på denne maskine er 350x50 mm og er spiralformet, hvilket sikrer nøjagtig og stor kapacitet. Det er nemt og hurtigt at lave en præcis kalibreringstest med Zocon Pro. Zocon Pro kan let flyttes fra et redskab til et andet, da Zocon har et smart hurtig skift system.

Zocon Pro såkassePro 150Pro 300Pro 450
Tank kapacitet liter:150300450
Længde mm:100010001000
Bredde mm:700700700
Højde mm:7409901240

Lovpligtigt syn af din sprøjte

Nu er det Tid til at få din sprøjte efterset og synet igen.

Det er nu 5 år siden, at de første sprøjter blev synet og godkendt, derfor skal sprøjter der fik lavet et lovpligtigt syn i år 2014 og i 2015 synes igen nu og næste år.

Vores sprøjteekspert Morten Guldbæk har over 20 års erfaring i sprøjteteknik og er derfor et kendt ansigt i branchen. Morten er certificeret til at udføre de lovpligtige sprøjtesyn og er specialist i Scan-Sprayer, men servicerer og syner alle fabrikater og kommer over hele landet.

Ved et eftersyn gennemgås hele sprøjten, lige fra kraftoverføring til bagerste dyse, så den efterfølgende er klar til at klare næste sprøjtesæson i topform og uden tidsrøvende og irriterende nedbrud.

Vi afslutter med at frostsikre din sprøjte uden beregning, hvis synet udføres inden 26-12-2019.

Ring til Morten allerede i dag og få en aftale på plads på 2774 2248 eller mg@jenslubeck.dk

Lovpligtigt syn af din sprøjte

Jens Lübeck Agro har ansat sprøjteeksperten Morten Guldbæk

Jens Lübeck Agro har ansat sprøjteeksperten Morten Guldbæk pr. 1. April. Morten har over 20 års erfaring i sprøjteteknik og er derfor et kendt ansigt i branchen. Morten er certificeret til at udføre de lovpligtige sprøjtesyn og er specialist i Scan-Sprayer, men servicere alle fabrikater og kommer over hele landet.

”Servicevognen er allerede pakket og jeg glæder mig til at komme ud og lave service hos de mange trofaste kunder, som jeg er kommet hos gennem årene”, udtaler Morten. ”Det er jo sprøjter jeg brænder for”.

Vi er utroligt glade for at få Morten ombord, og han vil sammen med broderen Klaus indgå i vores serviceteam udtaler Jens Peter Lübeck. Med ansættelsen af en sprøjtespecialist er vi også godt rustet til at øge salget af sprøjterne fra UNIA.

UNIA er mest kendt for deres maskiner til jordbearbejdning, men UNIA er meget mere end det og fremstiller også sprøjter som er den mest solgte på hjemmemarkedet. Det drejer sig først og fremmest om trailersprøjter op til 6000 l og 36 m bombredder. Sprøjterne er fremstillet af de bedste komponenter som f.eks Müller elektronik og leveres fra fabrikken med EU testcertifikat. De første UNIA sprøjter kører nu på 4. år i Danmark med tilfredse kunder.

Jens Lübeck Agro har importen af UNIA markredskaber, ROC pick-up river, CELLI og SIP græsmaskiner, samt forhandling af GASPARDO såteknik. Forretningen bygger på mere end 80 års erfaring med maskinhandel og ejes og ledes af 4. generation, Jens Peter Lübeck.

Sprøjtespecialist Morten Guldbæk

Sprøjtespecialist Morten Guldbæk