Unia USF 1600

Fronttank fra Unia rummer helt optil 1.600 liter og har en vægt på 800 kg. Fronttanken vil bl.a. kunne bruges til hvede, rug, byg, harve, bønner, majs, raps, græs, npk gødning osv. Det er muligt at opdele tanken i to lige store rum, hvilket der sikrer at denne fronttank ville kunne bruges til flere ting.

-Eksempelvis kan man gruppe så raps og dosere gødning i samme kørsel. Ved denne løsning kan man spare på brændstof og tid. Dette kan lade sig gøre pga. de to doseringsenheder, som kan arbejde med udsæds mængder uafhængigt af hinanden.

Ergonomisk design af denne fronttank sikrer at, føreren har et godt udsyn ud over tanken. På fronttanken er der skueglas, som gør det lettere at se niveauet i tanken. Den store åbning og det foran monterede trinbræt, gør det lettere at fylde fronttanken.

Den hydrauliske blæser som er monteret på denne fronttank, har en kapacitet optil 24 liter i minuttet. Hvilket der sikrer at den rigtige udsæds mængde bliver doseret, selv ved store udsæds mængder. Blæseren fører såsæd og gødning, helt ud til det bagpå monterede redskab. Doseringen kan indstilles fra 20 til 500 kg/ha.

Unia USF fronttank leveres standard med mekanisk dosering, hvor et trækhjul bestemmer doseringen. Men denne Fronttank kan også levers med elektronisk styring af udsæds mængden. Vælges den elektroniske styring, er det muligt at tilslutte denne fronttank til traktorens Isobus system. Herefter har man mulighed for at se alle redskabet funktioner på traktorens terminal.

Med denne fronttank kan du f.eks. kombinere et kombinations såsæt sammen med fronttanken, hvilket der giver mulighed for at man kan medbringe ekstra såsæd med ud i marken.

Fronttanken leveres med fordelere, slanger, presenning, advarselsskilte, lys og blinklys

 

Mulighed for opgradering af udstyr

  • Elektronisk dosering med Isobus strying af udsædsmængde.

Tekniske specifikationer:

Model:USF 1600
Tank kapacitet liter:1.600
Doseringsenheder stk.:2
Blæser:Hydraulisk (24 l/min)
Doseringsmængde kg/ha:20-500
Vægt kg:800

Vil du vide mere om Unia USF 1600?

Morten Lübeck

Sælger

27 74 22 41

ml@jenslubeck.dk

thumbnail of Unia Kombinationssæt

Produktinfo

Chris Holt Petersen

Sælger

27 74 22 42

chp@jenslubeck.dk