Nyhed fra Unia

To fordelere giver dobbelt fordele på ny fronttank fra Unia

USF fronttanken muliggør kombineret såning og gødskning med høj præcision. Eksempelvis kan du ved grubbesåning af raps gødske i samme kørsel, da de to udmadere kan arbejde med udsædsmængder uafhængigt af hinanden. Maskinen er også ideel ved rækkerensning af f.eks. majs, hvor man ønsker at tildele både gødning og såning af f.eks. græs.

Den 1.600 liter store fronttank er udstyret med 2 udmadere. Tanken er opdelt i to lige store rum. Den hydrauliske blæser med en kapacitet på op til 24l/min sikrer at materialet, selv ved store udsædsmængder, bliver sendt effektivt ud til det bagpå monterede redskab.

USF fås både med mekanisk og elektronisk styring (ISOBUS-kompatibel) af udsædsmængde. På den viste maskine er der mekanisk styring af udsædsmængde.

Det smarte design af fronttanken sikrer føreren et godt udsyn. Det frontmonterede trin, den store åbning og den lave arbejdshøjde, gør det let for føreren at fylde tanken.

UNIA fronttank er en del af et stort maskinprogram. Maskinerne produceres i Polen hvorfor prisen kan holdes på et særdeles interessant niveau samtidig med, at kvaliteten er i topklasse. Jens Lübeck Agro i Hadsund har importen af hele UNIA redskabsprogrammet.

Unia USF er en ny fronttank med to rum og to fordeler til håndtering af eksempelvis både gødning og korn